Agenda

 

Natuuryoga

 

 

Vanaf april tot en met september 2018 zaterdagmorgen van 10-11 uur in het Asserbos!  ( ook bij minder mooi weer gaat het door en zoeken we een fijne plek binnen in het Duurzaamheidscentrum)

Verzamelen op het bospad bij het Duurzaamheidscentrum ,Bosrand 2,9401 SL Assen.  ( geen yoga op 22 september) Neem je matje en/of badhanddoek mee.

 

Meditatieve wandelingen:

Zondag 14 oktober 2018: Stiltewandeling over het Groote Zand. Verzamelen om 8.30 uur bij informatiebord. Aandacht voor de schoonheid van de natuur dmv aandachtsoefeningen. Halverwege de wandeling is er een rustpunt met koffie/thee. We eindigen rond 10.00 uur. Bijdrage 7,50 inclusief koffie/thee.

 

Meditatieve wandeling zondag 11 november in het Asserbos:
Wandel je mee om eens te ervaren hoe het is om in stilte te lopen?
Het bos dat op deze manier nog meer tot leven lijkt te komen. Wat heeft die oude boom met dikke stam je te vertellen wanneer je kijkt naar de boom met zijn grote,lange takken gericht naar de lucht en wat merk je als je zijn stam aftast met je vingertoppen?Wat drukken de dikke wortels uit voor jou?
En welke indruk maken de verschillende sfeerplekken in het bos plek voor plek op jou?
We verzamelen voor het Duurzaamheidscentrum om 8.30 uur. Na ongeveer 1 uur is er de mogelijkheid tot een nazit om ervaringen uit te wisselen. Bijdrage 7,50 inclusief koffie/thee.
Van harte welkom!